diumenge, 25 d’octubre del 2015

"Els àngels de Sóar": la nova novel·la de Jordi Pijoan-López

L’empresari Miquel Garriga hauria evitat molts de problemes si hagués botat foc als antics dietaris del seu difunt oncle polític, el diplomàtic estatunidenc Charles Slott. Per contra, l’empresari va intentar treure’n benefici venent els textos a tercers, sense adonar-se que amb això es veuria obligat a emprendre un llarg viatge, amb escales a San Francisco, Haití, l’interior de Nord-amèrica i la vella Europa.

Els àngels de Sóar llença els seus fils argumentals en els primers temps de la lluita pels drets civils de la comunitat gai, la guerra bruta de la CIA i l’FBI, la recerca encoberta en armes químiques i biològiques, la implicació de les administracions estatals en el tràfic de drogues, les connivències dels organismes internacionals amb les grans corporacions farmacèutiques i alimentàries, i el saqueig d’Àfrica i Sud-amèrica per part de les potències occidentals.

Una novel·la que explica una història iniciada fa més de trenta anys i que no només no ha acabat, sinó que es renova amb la darrera epidèmia d’ebola a l’Àfrica.

2 comentaris:

  1. Felicitats, Jordi!
    A la Biblioteca Municipal de la Palma estem esperant tenir-lo entre les mans i compartir-lo. Hauràs de venir a signar-lo.
    Una abraçada!
    Esther Ximénez

    ResponElimina
    Respostes
    1. Compta que hi aniré, així com si voleu que fem una xerrada del club de lectura, com vam fer amb el Sang Cule i que m'ho vaig passar tan bé. Abraçades!

      Elimina