dimarts, 8 de desembre del 2009

Joan Laporta: el Gengis Khan Blaugrana

Sembla que hi ha ingenus que s'empassen l'anunci d'Estrella Dorada i els pactes del Barça sobre mocadors de paper. O quelcom semblant li ha passat al Sr. Bayram Tutumlu, que jura i perjura haver sigut intermediari turc dels negocis d'en Laporta a l'Uzbekistan. De fet, ni tovalló de paper; acord verbal i apa... o això diu ell. La veritat és que no tenim perquè creure el que diu. En Bayram passa a ser un altre digne personatge de Sang Culé, alhora que li recomanem la seva lectura perquè aprengui a fer negocis.

Us adjuntem la informació apareguda a l'e-notícies i la foto que la il·lustra, en la qual podem contemplar un Joan Laporta més elegant que mai a l'estil Gengis Khan. ¿Podrà suportar la seva credibilitat de la seva imatge que en una setmana es publiquin les fotografies de la nit de diumenge 29 de novembre i ara això? A en Carod Rovira li van posar una corona d'espines sobre el cap i en pocs mesos el van crucificar.


e-notícies; 02-12-2009
Demanden Laporta pels negocis del Barça a l'Uzbekistan
Un intermediari reclama una comissió del 10%

L'intermediari turc Bayram Tutumlu ha presentat una demanda de conciliació contra Joan Laporta, a qui reclama el 10% de tots els negocis que ha endegat el FC Barcelona a l'Uzbekistan, entre ells els realitzats amb el club FC Bunyodkor.

El demandant sol·licita que es reconegui un contracte verbal entre ell i Laporta pel qual rebria una comissió del 10% en qualsevol intermediació de l'àmbit futbolístic. Tutumlu assenyala que va fer gestions per posar en contacte el màxim dirigent del Barça amb Miradil Djalalov, amic del president de l'Uzbekistan, els quals van arribar a un acord de col·laboració entre el club català i l'asiàtic després d'un sopar a Barcelona.

Tutumlu demana en el seu escrit judicial què van cobrar els jugadors Samuel Eto'o, Carles Puyol, Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas i Lionel Messi, els quals van fer clínics a l'Uzbekistan, un desplaçament del davanter argentí a Milà i els negocis entre el Barça i el Bunyodkor.

L'empresari turc també ha sol·licitat que Laporta manifesti si s'ha beneficiat econòmicament, de forma directa o indirecta, bé a través del seu despatx d'advocats, o a través del FC Barcelona amb altres negocis concretats amb Djalalov i Isak Akbarov en representació d'interessos de l'Uzbekistan, així com la quantitat econòmica dels mateixos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada