dilluns, 19 de gener del 2009

Signatures de "Tu no m'estimes" a la Llibreria Serret de Vall-de-roures


No podem titular que “Tu no m’estimes” hagi visitat Llibreria Serret com una novetat, perquè el llibre ja feia
temps que s’hi havia atansat tot solet o amb l’ajuda d’uns senyors que es diuen distribuïdors. Sí que aquesta vegada, aprofitant un fantàstic dissabte a la meitat de novembre, ens hi vam atansar els pares de la criatura, després d’una maratoniana cursa amb un Susuzi Wagon R+ des de la Ciutat Comtal. Però de més lluny podríem haver arribat des del nostre país (que no és tan petit com diu la cançó de Llach) per gaudir de l’acolliment de l’Octavi Serret en el seu temple del llibre al Matarranya.

Vam poder gaudir de l’honor que l’Octavi ens dediqués una de les seves jornades literàries, veient la desfilada de gent en aquell espai i sent testimonis de la mestria de l’Octavi per fer despertar l’interès per un llibre a un client en un temps rècord.

Ens en vam anar massa prompte per al nostre gust, a quarts de set de la vesprada per fer la mateixa marató del matí però en sentit invers i arribar a una hora que no fos intempestiva. Abans, també vam exercir de clients i ens en vam anar carregats de llibres, revistes i elements corporatius “by Serret”. I encara anava passant gent a combregar pel temple del Pare Serret quan el cel feia una estona que ja havia enfosquit.

Hi tornarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada