dimecres, 21 de gener del 2009

"Tu no m’estimes" a BCNegra 09

Manel Barrera i Jordi Pijoan-López participaran a la BCNegra d’enguany, la trobada europea del amants de la novel·la negra i policíaca. Concretament estaran a la taula rodona “Catalana i Criminal. El crim s’escriu clar i català”, el dilluns 2 de febrer a les 7 del vespre, al Palau de la Virreïna (Les Rambles, 99 – Barcelona).

Us hi esperem!
La taula serà moderada per l’Àlex Martín i també s’hi asseuran Sebastià Benasar, Jordi de Manuel, Josep Torrent i Ramon Usall. Tots plegats presentaran les seves obres breument i repassaran la producció catalana en novel·la negra del darrer 2008, havent-hi torn obert de paraules.

La quarta edició de BCNegra se celebrarà del 2 al 7 de febrer, amb un programa d’actes intensiu (clica aquí) en diversos espais i, alguns, coincidint en l’hora. A destacar, l’exposició que s’obre al públic el dissabte 7 de febrer, a les 12 del migdia a la Llibreria Negra i Criminal (C/ de la Sal, 5 – Barcelona, barri de la Barceloneta) i la posterior trobada d’autors una hora després, a la 1 (el mateix dia i al mateix lloc).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada