dijous, 15 de setembre del 2011

Nuclears catalanes + Barça = Qatar Foundation

Quatar no només finança el Barça, sinó que també treu beneficis de les nuclears catalanes -amb més escapaments que les cafeteres italianes-. Sandro Rosell i tota la seva junta directiva què n'opina?

Podríem canviar l'inici de l'himne: "Tooooot el camp, xum, xum, xum, éééés nuclear. Som la gent radioactiva..." i així la tònica.

Us deixo amb la notícia:


Qatar Foundation té accions de Vandellòs i Ascó

SI considera "un escàndol que treguin rèdits de la nuclearització de Catalunya"

El president d'Els Verds-Alternativa Verda, Santi Vilanova, ha denunciat la participació de l'emirat de Qatar, mitjançant Qatar Holding LLC (empresa vinculada a la Qatar Foundation), en un 6,16% de les accions de l'elèctrica Iberdola, i que té el 28% de les accions de Vandellòs II i el 12% d'Ascó II.

Vilanova considera "un escàndol que l'emirat de Qatar tregui rèdits de la nuclearització de Catalunya i de l'allargament de la vida útil dels seus reactors en perjudici de la seguretat dels catalans".

També ha volgut recordar que "Qatar Holding LLC, a través del Qatar Science & Technology Park, és responsable de diverses catàstrofes ecològiques al Tercer Món especialment a Nigèria, Angola, Uganda i Tanzània" i ha aprofitat per animar als socis compromissaris del FC Barcelona "a no acceptar la publicitat de Qatar Foundation a la propera Assemblea de Compromissaris".

El diputat Toni Strubell ha insistit en relació a l'accident succeït dilluns al complex nuclear de Marcola (Occitània) que el govern de Catalunya "es renta lesmans de la possibilitat d'exigir un control sobre les nostres centrals en un moment en el qual la Unió Europea està realitzant uns stress test a totes les seves plantes atòmiques i que encara no s'ha realitzat als 3 reactors catalans, el govern espanyol i català ja han donat llum verda a la continuïtat d'aquestes instal·lacions sense disposar dels informes.

Extret de: http://societat.e-noticies.cat/qatar-foundation-te-accions-de-vandellos-i-asco-57029.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada