dijous, 28 d’octubre del 2010

A quant ascendia el negoci uzbek de Joan Laporta


Possiblement es va aclarint, o no, que es va endur en Jan per la seva cavalcada vestit de rei mag per les estepes d'Àsia.

Digna història per a ser inclosa a Sang Culé...



Acusen Laporta de desviar 3 milions

22/10/2010 09:53

El representant de futbolistes Bayram Tutumlu ha demandat l'expresident del FC Barcelona, Joan Laporta perquè, presumptament, el 2008 va posar-lo en contacte amb els representants de l'equip d'Uzbekistan Bunyodko i no li ha pagat les seves gestions. El demandant es queixa que la mediació va suposar per a Laporta un pagament de 3 milions d'euros, una part de la qual hauria d'haver estat per a ell com a comissió, segons publica aquest divendres el diari 'Marca',

En la demanda, presentada per l'advocat Pepe Oriola el dilluns passat al Jutjat de Primera Instància, s'acusa Laporta d'haver rebut una comissió de 3 milions d'euros per part de l'equip. L'escrit, al qual ha tingut accès el diari 'Marca' diu literalment: "l'entitat mercantil Laporta & Arbós Advocats Associats SL va rebre el dia 27 de juny de 2008, en un compte bancari de l'entitat BBVA, la quantitat de 3 milions d'euros, transferida per la societat Zeromax GMBH des de l'entitat bancària Russian Comercial Bank de Zuric en pagament de serveis professionals".

Segons la demanda, aquesta és la quantitat que van prometre els dirigents de l'equip uzbeko a Laporta si aconseguia introduir-los al FC Barcelona i fer negocis amb ells. Tutumlu reclama el 10% d'aquesta quantitat i de tots els negocis que posteriorment van realitzar, tant Laporta com el FC Barcelona. Segons el demandant, la xifra es valora en aproximadament 10 milions d'euros.

Extret de: http://www.eldebat.cat/cat/notices/2010/10/acusen_laporta_de_desviar_3_milions_76589.php (enllaça anul·lat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada