dimecres, 14 de gener del 2009

"Tu no m'estimes" a la 5ª Fira del Llibre Ebrenc

El passat diumenge 8 de juny va dur-se a terme la 5ª Fira del Llibre Ebrenc, com a colofó de tres dies de festa dedicats a la cultura en el marc de la capital de la Ribera d'Ebre: Mora d'Ebre. Més de 22 paradetes, 3 taules de presentació de llibres, lliurament de premis,... tot un seguit d'actes emplenaren la jornada. Enviem des d'aquí la felicitació a l'Albert Pujol i tota l'organització i participants de l'esdeveniment, que han sabut fer una cosa grossa lluny d'allò que en diuen desafortunadament "circuits culturals".

Tenint en compte la condició de tortosí d'un dels autors i que "Tu no m'estimes" desenvolupa la seva acció entre Barcelona i el Delta de l'Ebre, vam considerar que no podíem faltar a la cita. I així ho vam fer, autors i editor.

"Tu no m'estimes" es va presentar en la primera taula d'escriptors, als volts del migdia i davant de vora un centenar de persones, sent una de les poques obres de ficció que en formaven part.

A banda de fer conèixer l'obra, l'expedició ens va servir per portar exemplars de la novel·la a les llibreries participants a l'esdeveniment -La 2 de Viladrich de Tortosa, Bassa de Mora d'Ebre, Serret de Vall-de-Roures i El Llapis de Falset-. Amb això vam suplir la incompetència de la distribuidora UDL, que no va saber fer-los arribar per a aquest important esdeveniment a les Terres de l'Ebre. Moltes gràcies a les llibreries i moltes desgràcies per als inútils d'UDL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada