dimarts, 11 d’abril del 2017

El profeta Donald Trump

L'estultícia de Trump, assumida fins i tot (o sobretot) pel seus partidaris, sembla jugar en favor seu. També el beneficia la resistència de la població en general per creure en l'existència de trames conspiratòries. El cas és que ningú ha trobat sospitós que a febrer en Donald Trump fes referència a un atemptat islamista a Suècia, no succeït en aquell moment, i que encara no dos mesos després un atemptat a Estocolm mitjançant el sistema del Trailer Boig ja sigui una realitat.

El que tinc molt clar és que Donald Trump no és cap profeta. Sí que tinc molt clar que Donald Trump té accés a informació privilegiada d'intel·ligència. Sospito que per davant d'ell passen operatius preparats a un temps vista. Sé que és un bocamoll i bastant imbècil, sense saber distingir massa en un moment donat entre present, passat i futur. Amb aquest còctel poden passar accidents com que, sense adonar-se'n gaire del que fa, Donald Trump l'espifiï i desvetlli informació dels seus serveis secrets.

Dit això, hi ha moltes altres alternatives per afinar què va poder
succeir. L'atemptat de Suècia és un atemptat de bandera falsa, estil el Maine de Cuba? L'atemptat de Suècia estava planejat de feia temps i la intel·ligència ianqui ho sabia i no va compartir informació amb les autoritats sueques? Ho sabia i no va fer res perquè ja els anava bé o la van cagar i no van saber parar-ho finalment? L'atemptat havia de ser en aquella data de febrer i es va posposar, causant una descoordinació entre fets i comunicació d'aquests que conduí a declaracions avançades d'un mandatari idiota?


Qualsevol alternativa d'aquestes se m'antulla com a més plausible que l'oficial, que es basa en la matusseria congènita de Trump.

Dues notícies:

La de les declaracions de febrer clicant:
Suecia pide explicaciones a Trump por citar un atentado terrorista que nunca sucedió El País, 20 de febrer de 2017.

La de l'atemptat de Suècia clicant:
Atentado en Estocolmo: Última hora en directo La Vanguardia, 7 d'abril de 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada