dilluns, 16 de novembre del 2009

Com i quan va engendrar-se "Sang Culé"

Sang Culé va engendrar-se quan la seva germana gran, Tu no m'estimes, just feia poc més d'un mes que havia nascut i rebia el seu bateig el 27 de maig de 2007, a quarts de 7 del vespre en el Centre Cultural Barradas.

Després de rebre el sagrament, a l'hora de l'humil convit (que consistia en poc més d'algun que altre refresc), entre riallades i floretes a la nena el nostre amic L.F. Zaurín (segon per la dreta, a l'esquerra de Jordi Pijoan-López) a animà els pares a tenir una altra filla, sent testimoni de com era de bonica la primera.

Tanmateix, ens va instar a fer-la més guapa, com a mínim cara als pretendents, i vestir-la amb robes i joies més lluent i atractives. Dit en paraules més planeres, fou L.F. Zaurín qui ens va donar la idea que la mort d'un president blaugrana seria un bon inici per a una novel·la negra i ens comminava perquè ens poséssim mans a l'obra. Així mateix, a J.M. Orteu -el nostre benvolgut editor (primer per la dreta)-li va agradar la idea i va afirmar que volia la novel·la per a octubre... Bé!, ha trigat una mica més, però aquí està.

Moltes gràcies, Lluís!

2 comentaris:

  1. Gran foto!! I gràcies a vosaltres, que, vau fer una molt bona feina!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan les idees de partida són bones, ja està bona part de la feina feta :)

      Elimina